Truckförarutbildning

Truckförarutbildning för företag och privatpersoner.

Truckförrarutbildning med praktik och teori. Att ha goda kunskaper vid hantering av truck är viktigt för att du ska kunna utnyttja trucken kapacitet på bästa sätt. Dessutom är det bra att veta hur du ska hantera trucken för att skona kroppen på bästa sätt ur ett långsiktigt perspektiv samt för förebyggande av olyckor.

För att köra truck behöver du ha dokumenterade teoretiska och praktiska kunskaper. Genom att gå en av våra truckförarutbildningar ger vi dig de kunskaperna du behöver för olika typer av truckar och får ditt truckkort av oss. Arbetsgivaren har ansvar att se till att personalen har tillräcklig kunskap för att köra truck i arbetet och tillståndet ska vara skriftligt.

Nästa utbildningstillfälle för vår truckförarutbildning A+B är 24-25/10 i vecka 43, 2023.

Vi följer riktlinjerna enligt TLP10 som ger full behörighet att framföra alla typer av truckar.

Du bestämmer själv vilken utbildningsform som passar dig. Det finns möjlighet att genomföra truckförarutbildning på plats hos er om så önskas.

Nu erbjuder vi även truckförarutbildning där du kan göra teoridelen i lugn och ro hemma genom vår digitala lösning. Då du är klar, känner dig redo kommer du till oss och utför körningen i våra luftiga lokaler alt. utomhus.

Är du intresserad är du välkommen att höra av dig till oss!

Ring eller maila anmälning till utbildning@systemtruckar.se
För mer information ring 019 – 20 74 70
Klicka på länken nedan för att läsa mer på arbetsmiljöverkets sida om vad som gäller vid hantering av truckar

https://www.av.se/produktion-industri-och-logistik/fordon/truckar/

Länk till våra kontaktuppgifter hittar du här