PRESSMEDDELANDE Örebro, 2023-09-27

PRESSMEDDELANDE Örebro, 2023-09-27

Världens första Movella U-loader revolutionerar stålindustrin i Avesta

I början av juni i år skedde en milstolpe för stålindustrin när Systemtruckar Sverige AB levererade världens första Movella U-loader vagn till CS Truckservice AB i Avesta. Denna banbrytande vagn är skapad för att omdefiniera effektiviteten inom stålindustrin och ersätta den traditionella användningen av grensletruckar.

Traditionella grensletruckar har länge varit en standard inom hantering av material och lastning inom stålindustrin säger Martin Pudas, försäljningschef på Systemtruckar Sverige AB. Men nu har Movella tagit ett stort steg framåt med sin innovativa U-loader, som erbjuder en överlägsen och kostnadseffektiv lösning säger Martin och menar att Movellas genombrott beror på flera olika faktorer såsom bl a lägre inköpskostnad och driftkostnad, vilket gör den ekonomiskt fördelaktig för företag inom stålindustrin.

U-loadern är även utformad för att snabbt och effektivt hantera material och last, vilket minimerar onödig tidsåtgång och ökar arbetsflödet. Produktiviteten blir därmed avsevärt högre menar Martin. Miljön är en annan viktigt aspekt att väga in. Eftersom den drivs med modern teknik som minskar utsläpp och bränsleförbrukning, är det ett steg i rätt riktning mot en hållbarare stålindustri.
Systemtruckar AB arbetar aktivt och kommer att fortsätta att samarbeta med företag bl a inom stålindustrin för att erbjuda innovativa och hållbara lösningar som hjälper dem att nå sina mål och möta framtida utmaningar säger Martin Pudas.

För mer information om Movella U-loader och hur den kan förändra din verksamhet, kontakta Säljansvarig, Martin Pudas via email: martin.pudas@systemtruckar.se

Om Systemtruckar:
Systemtruckar Sverige AB är baserat i Sverige och specialiserat på försäljning, uthyrning, service och reservdelar av allt från små palldragare, staplare, motviktstruckar till större truckar och andra typer av materialhanteringsutrustning. Företaget grundades 1974 och har sitt huvudkontor i Örebro. De samarbetar med branschens främsta varumärken och tillgodoser marknaden med nordens bredaste sortiment.