Karriär

Säljare Sökes

Vi söker nu säljare till oss på Systemtruckar. Vi behöver förstärkning till vårt redan starka team.

Du kommer att utgå från vår anläggning i Örebro och arbeta tillsammans med vårt team i Mellansverige. 

Vi har stort fokus på våra kunder och deras behov och som säljare hos oss skapar du kontakt med nya kunder och vårdar relationer med befintliga kunder. Vi jobbar för hållbara relationer och vet att en affär kan ta från några minuter upp till flera år. Många kunder är återkommande och vi har haft fleråriga goda samarbeten tillsammans.

Inom företaget hjälper vi kunderna för att alla ska bli så nöjda som möjligt och nå bästa resultat. Med stöttning av dina kollegor tar du hand om hela kundprocessen, från att ta kontakt med kunden och analysera dess behov, ta fram underlag till att kunden sedan får önskad leverans. Vi skall vara lyhörda för våra kunders behov och samtidigt ha kunskap att hjälpa till som extra stöttning.

Hos oss är service, flexibilitet och kvalitet otroligt viktigt. Vi gör vårt bästa och strävar mot att leverera den service och kvalitet vi själva skulle önska få. Då vi har lång erfarenhet av att arbeta med truckar och andra maskiner har vi god kunskap i huset och vi anser att ett gott samarbete mellan våra avdelningar inom Systemtruckar är AO för lyckade affärer.

Om Dig

Vi söker dig som vill sträva framåt, är social och uppmärksam på kunders behov. Då inga kunders behov är den andra lik är det bra om du är flexibel och har ett kreativt tänk.

Du ska gilla att samarbeta med både kunder och kollegor. Du skall vara van vid att arbeta med datorer och tycka att det är okej att arbeta i olika datasystem. 

Det är meriterande om du har erfarenhet av att sälja tyngre maskiner såsom truckar, entreprenadmaskiner eller lastbilar alt. om du har ett tekniskt intresse.

God kunskap i Engelska både skriftligt och muntligt samt B körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder dig

Är du anställd hos oss kommer du vara en viktig nyckelspelare hos oss, vilket alla hos oss är. Vi jobbar ständigt med att arbetsmiljön är god och att vår personal skall må så bra som möjligt. Vi strävar mot att alla ska synas, känna sig välkomna och hemma här. Alla är vi olika och vi tror att rätt person på rätt plats ger möjlighet att växa och utvecklas på bästa sätt.  

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och chans att utvecklas inom säljrollen. I rollen som säljare finns det mycket frihet och samtidigt stort ansvar. 

Som anställd ska du känna dig trygg i att vi funnits i många år, är ett stabilt företag och har goda arbetsförhållanden. Vi är ett mindre företag och där möjligheten att påverka sin arbetsroll är stor.

Vi försöker hänga med i den moderna utvecklingen och att vara ett modernt truckföretag i en annars ganska konservativ bransch.

Om Systemtruckar

Systemtruckar är ett stabilt företag som grundades redan på 70-talet. Vi har lång erfarenhet av maskiner och arbetar för ett hållbart arbetsliv och miljö. 

Service, Flexibilitet, Kvalitet och Delaktighet är något vi brinner för. 

Systemtruckar erbjuder truckar och maskiner till försäljning och hyra i alla storlekar över hela Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Örebro. Vi säljer reservdelar, utför service och reparationer vilket ökar möjligheten till längre livslängd på maskinerna och även ökad säkerhet för förarna.

Vårt utbud består av allt ifrån små palldragare, staplare, motviktstruckar till större maskiner med märken som bl.a. Linde, Toyota, Hyster, Unicarrier, Konecranes, Svetruck, Hangcha, Bulmor, Movella.

Vi anordnar även truckförarutbildningar kontinuerligt för företag och privatpersoner.

Vi ser fram emot din ansökan!

Är du intresserad och/eller vill veta mer kontakta oss på telefonnummer 019-207470 eller maila oss till info@systemtruckar.se