Systemtruckar i Vimmerby söker säljare

Säljare till Småland/Östergötland
för dig med stort driv och högt tempo

Vi växer och behöver bli fler!

Nu söker vi dig, som vill vara med på vår fortsatta positiva tillväxtresa.

Är du en säljare som har erfarenhet från exempelvis maskinbranschen och som dessutom älskar att jobba med uppsökande försäljning. Då är du kanske den som vi söker!

Du bokar själv dina kundmöten, både hos befintliga kunder parallellt som du jobbar med upparbetning av nya potentiella kunder. Du utgår från vårt nya kontor i Vimmerby alternativt från hemmakontor, reser ut till våra kunder runt om i regionen. Du är ute på kundbesök ca 3 dagar/vecka, och får du även tid över för att skapa offerter mm samt planera din nästa veckas möten.

Du arbetar parallellt tillsammans med våra andra säljare, och har en säljansvarig som också kommer att vara ett stort stöd för dig i arbetet.

Vi på Systemtruckar är en ”oberoende partner” till våra kunder, då vi har flera olika välkända märken som vi representerar, vilket är en styrka för oss.

För att trivas hos oss behöver du liksom vi andra, vara prestigelös, hjälpsam och gilla att få möjligheten att vara delaktig i många saker som sker i företaget. Vi ställer oss bakom devisen ”laget före jaget” i alla avseenden, vilket vi även kräver av dig.

B-körkort och datavana är ett krav. Kunskaper inom Microsoft Office är en fördel och du dessutom jobbat i affärssystemet Pyramid är detta ett stort plus.

Du har ett tekniskt intresse och lätt att lära, men framför allt uppskattar kundmöten där du ”knyter ihop säcken” och gör våra kunder nöjda genom att leverera lösningar i världsklass.

Är du den som ska vara med och toppa upp vårt lagbygge?
Har du kanske funderingar, hör då av dig till säljansvarig, Martin Pudas på telefon 070-529 65 00 eller VD, Mattias Bjurling på telefon 070-254 14 41.

Maila ditt personliga brev och din CV till: Mattias Bjurling snarast, dock senast 15/3 – 2023. 

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.