Nya Maskiner

Systemtruckar har sålt, hyrt ut och servat nya maskiner under många år.

Vi vet att ni vill ha hög servicegrad, kvalitativa truckar och en leverantör som förstår er. Det har vi vetat sedan 1975. Ambition och kunskap har tagit oss från ett tiotal hyrtruckar i början, till över 150 idag. Det är en bit på väg, men vi strävar hela tiden framåt för att bli ännu bättre.

Vårt huvudkontor och vår verkstad ligger i Örebro, men vi finns också där ni finns genom ett flertal servicebilar och servicepartners runt om i Sverige. Företag har olika önskemål och behov. Därför är vi duktiga på att specialutrusta nya maskiner innan de lämnar oss. Oavsett om det är en hyrtruck eller inte.
Vi har ett stort truckprogram av små och stora truckar upp till 65 ton och dessutom erbjuder vi ett brett sortiment av andra transport- och logistiklösningar.

Konecranes

Konecranes SMV erbjuder marknadens bredaste program av stora truckar upp till 65 ton samt containerhanterare (Reachstakers) som lämpar sig väl för hamnar, terminaler och andra industrier. Gaffeltruckarna löser dina behov av all materialhantering och är byggda för att effektivisera ert jobb så mycket som möjligt.

Klicka här för att läsa mer om Konecranes 

Carer

Carer är ett globalt företag specialiserat på att göra elektriska motviktstruckar. Sortimentet består av elektriska gaffeltruckar med kapacitet på upp till 20 000 kg på standardprodukter och upp till 18 000 kg på specialmaskiner, vilket ger högsta prestanda med betydande besparingar av löpande kostnader.

Klicka här för att läsa mer om Carer 

Movella

Movella Translifter är mer än bara en trailer. Den tar upp lasten, transporterar den till lagerområdet och lämnar lasten självständigt utan hjälp från kranar. Translifter får bukt med flaskhalsar i produktionen, förbättrar säkerheten och minskar hanteringsskadorna. Robusta och pålitliga Translifter är kompatibla med alla vanliga gaffeltruckar, hjullastare eller terminaltraktorer.

Movella Translifter finns i 4-25 meters modeller med teleskopsarm som sträcker sig upp till 25 meter och har en transportkapacitet på mellan 6-28 ton.

Dessutom har Movella flertalet olika lösning till betongindustri och annan tillverkande industri, samt kan ta fram och skräddarsy olika speciallösning utifrån kundernas behov.

Klicka här för att läsa mer om Movella